Wil je een vol gevoel in je maag hebben met minder hoeveelheid eten?

Wil je langer een vol gevoel in je maag hebben, zodat je geen honger hebt?

Wil je controle over je eetgedrag in je handen hebben?

Dan is een goedwerkende virtuele maagband echt iets voor jou! 

 

Een uniek concept voor extreem overgewicht

Bijna een jaar lang werd er door het HypnoseCentrum Nederland gewerkt aan het reeds bestaande concept van de virtuele maagband. Het gevolg is dat na uitvoerige tests en onderzoek het gehele concept opnieuw ontwikkeld is. De doorontwikkeling van de virtuele maagband resulteert in een hoger slagingspercentage bij mensen met extreem overgewicht.

Een virtuele maagband, wat is dat?

Op bewustzijnsniveau kennen we het verschil tussen werkelijkheid en fictie. Voor het onderbewustzijn echter maakt dit geen verschil. Eenmaal een maagband geplaatst in hypnose zal het onderbewustzijn zich gedragen alsof er daadwerkelijk een operatie heeft plaatsgevonden. Dit resulteert in een vol gevoel nadat je wat gegeten hebt. Dit volle gevoel zorgt er weer voor dat je geen zin meer hebt om iets te eten waardoor je dus eigenlijk minder eet. Dit heeft tot gevolg dat je minder calorieën binnenkrijgt waardoor vetreserves aangesproken worden en je dus zult gaan afvallen.

Bij het plaatsen van een maagband of maagring wordt de maag, en daarmee de maaginhoud, geringer. Je kunt dus niet meer die hoeveelheden eten die je gewend was. Het is dan ook in het algemeen een prima methode voor mensen die te veel eten. Het voorkomt echter niet dat je vaker gaat eten en zo toch teveel calorieën binnenkrijgt.  

Aan de virtuele maagband zijn geen risico´s verbonden zoals dit mogelijk bij een operatie wel het geval is. Het is een veilige methode die echter alleen werkt indien je voldoende gemotiveerd bent. Indien je er samen met de therapeut uit bent om de virtuele maagband te laten plaatsen, ben je klaar voor een definitieve omslag in je leven. Een verandering die erop gericht is om je oude eetpatroon te doorbreken en een nieuw en gezond eetpatroon aan te leren zonder dat je er bewust al te veel moeite voor hoeft te doen. Dus niet bezigzijn met eten maar op een natuurlijke en gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je gekozen voor de virtuele maagband, dan doorloop je een traject. Het gehele traject bestaan normaal gesproken uit 7 behandelingen,hoewel persoonlijke omstandigheden wijzigingen kunnen in houden. Voor meer info neem contact met ons op.