16 kilo lichter!

Een paar maanden geleden las ik een artikel over afvallen d.m.v. een virtuele maagband. Mijn interesse was meteen gewekt. Dit klonk te mooi om waar te zijn.

Ik heb contact gezocht met Victoria . Telefonisch heeft ze me toen al veel informatie gegeven.

Nadat ik voor mezelf alles op een rijtje had gezet was begin April 2019 mijn eerste sessie bij Victoria Victoria is een warme, betrokken vrouw waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde.

Vanaf het eerste gesprek tussen ons kreeg ik een rustig en vertrouwd gevoel, wat later erg nodig bleek te zijn aangezien we diep zijn gegaan in de oorzaak van mijn overgewicht en het bestrijden ervan. De sessies hebben mij een goed gevoel gegeven in het fenomeen hypnose.

Het onder hypnose gaan was niet eng of zweverig. Ik voelde me ontspannen, maar kreeg alles mee wat er om me heen gebeurde. Mijn grootste probleem m.b.t afvallen was mijn trek in zoetigheid met name in de avonduren. Nu ben ik 4 maanden verder en 16 kg lichter! En het mooiste is dat het me bijna geen moeite heeft gekost!

Terwijl ik dit typ, ben ik trots op het gewicht verlies wat er zich plaats vind, maar vooral de veranderingen in mijn leven (voorkeur voor gezonder eten, meer energie en vooral heb ik dingen een plek gegeven waardoor ik me stuk beter voel) Ook het dagelijks bewegen sporten ( spinning ) en wandelen deed ik zo wie zo veel na mijn 2 kunst knieën 

Ik kan minder eten dan voorheen, zit sneller vol.

Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb en kan het iedereen aanraden!

Bedankt Victoria

John Hermans